Мира Добрева нападната от секс маниаци

Откраднали бикините на тв водещата

Мира Добрева
Мира Добрева

Чаровната водеща Мира Добрева стана жертва на странно посегателство през последните дни. Според клюките от столичния хайлайф, неизвестни секс маниаци нахлули в нейното старо жилище докато отсъстват със съпруга си Жоро и преровили цялото ѝ бельо.

„Този случай ме озадачи страшно много. Докато с мъжа ми пренасяхме багажите към новото жилище в „Драгалевци” бандитите нахлули у нас. Не бяха откраднали почти нищо, но за сметка на това претарашили целия апартамент и най – вече дрехите ми. Пипали са, мачкали и душили бельото ми, липсваха само два чифта бикини” – притеснява се Мира Добрева и предполага, че става въпрос за някакви секс маниаци.

Мира Добрева
Мира Добрева

Колеги на Мира Добрева се опитаха да я успокоят и излязоха със становище, че по всяка вероятност похищението е организирано от влюбен до уши в нея мъж. По всяка вероятност той съвсем не е безразличен към естествения ѝ чар и по този начин е искал да задоволи своя нагон.

Мира Добрева принципно полага страхотни грижи за външния си вид и това може наистина да е подлудило някой секс маниак, предполагат столични полицаи. Притеснения в такъв момент трябва да има, защото не се знае какво може да прещрака в главата на перверзника.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=NpYCamoZHKA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.