Камелия навлиза в модния бизнес

Певицата реши да завладее пазара

Камелия
Камелия

Иконата на поп – фолк музиката Камелия възнамерява да влезе с гръм и трясък в бизнеса с модни облекла, издадоха нейни близки. В момента подготвя за пазара първата серия от уникални аксесоари, които ще пусне по бутиците преди настъпването на летния сезон.

„Камелия от години ни изненадва с ексцентрични тоалети и аксесоари, които по принцип си прави сама. След дълги години колебания, най – накрая се реши да рискува и да направи солидна инвестиция. Досега просто не смееше заради икономическата обстановка у нас, но явно е преценила, че вече няма какво да губи” – разкриват завистливо нейни колежки и уж между другото подмятат, че певицата е учила в техникум по модни облекла.

Камелия по халат
Камелия по халат

Ако епизодът с аксесоарите се окаже успешен, Камелия ще стартира и собствена модна линия обувки от естествена кожа. По всяка вероятност производствената дейност ще се осъществява в Китай, а тук тя ще си прави само дизайна. Предвижда да сътвори колекция от роклички и полички, които ще накарат родните дами да ахнат от възхищение само като ги видят.

Камелия изуми всички с нестандартното си дизайнерско хрумване да се появи по халат и чехли на сцената, докато течеше награждаването на поп – фолк телевизия „Планета”. Наистина, тя направи това в знак на протест срещу решенията на Митко Димитров и мениджърския му екип, но въпреки това събра погледите в точка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=nYPENVvI35w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.