Хакери откраднаха новите песни на Глория

… и „откраднаха” двете ѝ нови песни …

Глория в Денсинг старс
Глория в Денсинг старс

Бабата на фолка Глория направи нескопосан опит за пиар на двете си нови парчета като заяви, че личната ѝ поща е разбита от хакери. Безмилостните злодеи не направили нищо друго, но откраднали завършените варианти на чисто новите ѝ песни и ги пуснали без нейно позволение да се въртят по торент тракерите.

„Навярно някой от конкуренцията ми е разбил паролите на емайла и именно оттам е откраднал двете ми нови песни. Просто нямам никакво друго обяснение за това. Срещу интернет нямаме сили да се борим, там върлуват всякакви багабонти. Аз иначе имах най – доброто намерение да ги промотирам когато му дойде времето и както се полага при подобен случай” – оправдава се Глория.

Глория
Глория

Певицата допълва, че такова нещо с „изтичане на песни” не ѝ се е случвало досега, въпреки че е видяла много нещо в живота. Иначе едно от откраднатите парчета „Пулс” ще бъде представено официално по време на тв шоуто „Денсинг старс”, където старата Глория завладява с кръшни танци и обиграно сценично поведение.

Това не е първото посегателство върху личните данни на Глория, припомнят нейни познати. Преди време хакери успяха пак да разбият пощата ѝ и откраднаха цяла серия с нейни лични снимки. Певицата успя да потуши скандала и се заговори, че е платила няколко хиляди лева, за да не пуснат фотосите за свободно ползване в интернет.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-5PVx4vlMD0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.