Катуница стана Косово, докато ГЕРБ пееше в Бургас

герб бургас катуницаДиагнозата на управляващите е вече напълно ясна! Тези от ГЕРБ, особено Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев, не са нормални. Защото ако бяха с всичкия си, щяха ли да си организират пир по време на чума? Щяха ли да стартират с купон предизборната кампания в Бургас, докато в Катуница се лееше кръв?
В деня, в който полиция и жандармерия окупираше окървавеното от цигани пловдивско село, вътрешният министър и герберският кандидат-президент се държаха като пияни селски сватбари. Веселин Маринов пееше сълзливия си шлагер, а стоящите на първия ред Цветанов, Плевнелиев и Маргарита Попова възторжено му пригласяха. Че в катуница се лее кръв, че горят къщи, че може да пламне гражданска война – това няма значение за предизборния щаб на ГЕРБ.
Всеки нормален, гледал герберския концерт в Бургас, е останал с впечатлението, че Цветанов, Плевнелиев и Попова изглеждаха като дрогирани. Бойко Борисов пък не изневери на себе си и пак ни заля с магистрален оптимизъм. Вместо да прекрати концерта и изкаже съболезнования на семействата на загиналите момчета, премиерът се провикна: „Всеки ден зад мене остават по 20-30 км. нови пътища. Във време на криза, когато фалират държави, данъците в страната не се вдигат. В президентската институция ще влязат можещи, знаещи, честни, открити, демократични хора, няма да има агенти на ДС…“. Ами, какъв си ти, бе, възпитанико на

Къщата на Цар Киро в Катуница изгоря!
Къщата на Цар Киро в Катуница изгоря!

ченгесарската академия на БКП? Какво е досието на стоящия до теб на кинцерта областен управител на Бургас Гребенаров? И забрави ли, че физкултурникът Цветанов е постови сержант и преносител на папки в Седмо главно управление на ДС? Да отваряме ли дума за комсомолското секретарство на младия комунист Росен Плевнелиев? Борисов, малко повече мисли, преди да си отваряш устата.
Усетил, че държавата гори, той каза тежката си дума за трагедията. Вместо първо да изкаже съболезнования, порица полицията, че изпуснала ситуацията в Катуница, очевидно жалейки за запалените къщи на Цар Киро. По логиката на Борисов може би жандарите трябваше да пребият протестиращите момчета, прикипяло им от наглостта на циганския барон?
Уверен в собствената непогрешимост, премиерът определи станалото в Катуница като криминален случай и призова драмата да не се политизира излишно.
Борисов, ти на кой свят живееш? Циганският проблем отдавна не е битов криминал, а е брутален политически рецидив. И което е по-страшно – държавата безучастно наблюдава ескалиращия етнически конфликт, тикащ ни към косовското блато. От което няма измъкване, влезеш ли в такова тресавище.
След кръвопролитието в Катуница България не е същата и елитът най-после трябва да признае – българите са чужденци в собствената си страна, а ромският етнос е все по-агресивен и още по-недосегаем от закона. Затова Бойко Борисов и Сергей Станишев дължат едно обяснение на нацията. Те трябва да опровергаят съмненията, че Кирил Рашков – Цар Киро агитира своите кланове да гласуват за ГЕРБ, а другият ромски бос – Цветелин Кънчев, известен като Дон Цеци, е застанал зад БСП. Така партиите на милиционерите и милионерите си поделят циганския вот, за да векуват като наложат гръцкия модел в България – две партии си менкат властта през 4 години, останалите духат супата. Ето защо ГЕРБ се изживява като „Нова демокрация“, а БСП имитира лявата ПАСОК.

Цар Киро
Цар Киро

Новината, че Цар Киро е член на ГЕРБ и че е приет в партията лично от Борисов, се оказа най-преследваната в интернет, вероятно от компютърните ченгета в ДАНС. Блогъри ни се оплакаха, че информацията се трие в мрежата, за да бъде заличена напълно. Сайтове припомниха, че през сеептември, 2009 г. премиерът лично е връчил партиен билет на Цар Киро в централата на ГЕРБ в НДК. Тогава никой от ГЕРБ не опроверга тази шокираща новина. Но на пресконференцията от 25-ти септември Бойко Борисов отрече ромският тартор да е гербер.
Борисов не е вчерашен – той омаловажава войната в Катуница до битова дрязга, понеже му трябват мургавите избиратели. За да се убедите в това, вижте в нета видео от 2008 г., в което тогавашния шеф на ГЕРБ в Пловдив и настоящ областен управител Иван Тотев инструктира свои активисти как организирано да извозят цигани до избирателните секции, за да вземат гласа им.
Истината е, че гневни българи опожариха къщите и колите на Цар Киро, защото знаят: Каквото и да става в България, даже кръв да

Бойко Борисов
Бойко Борисов

се лее, ГЕРБ няма да посегне на безчинстващите цигански босове. Та нали точно окичени със злато ромски главатари с присъди за проституция и контрабанда на алкохол оситуряват на изборите безценни гласове за всяка власт.
При това всички видяха, че запаленият мерцедес в Катуница е със стикер на МВР. Какъв ужас! Значи Цар Киро бил официален сътрудник на пловдивската полиция, което му осигурява и прокурорски чадър за безчинствата над българите!
Как да уважаваш такава държава, как да си плащаш данъците, щом полицията и прокуратурата в Пловдив покровителстват такива типове.
Затова Цветанов и Плевнелиев безгрижно ще припяват на Веско Маринов и ще си свиркат с уста до 23 октомври. Всичко е в ръцете им – и властта, и парите, и циганите.
Така ни се пада щом този народ умира да го мачкат мутри, милиционери и комсомолци!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. не се коси,брат ми,сънародниците ти са колкова прости,че такива маловажни подробности изобщо няма да им направят впечатление и както винаги е било ще гласуват за този,който им обещае най-голямата близалка.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.