Пускат Митъо Очите от затвора, за да отпразнува именния си ден

Митъо Очите
Митъо Очите

Топ затворника Митъо Очите отново намери вратичка, за да излезе от пандиза. Димитър Желязков ще се наслади на отпуска за няколко дена около именния си ден, издават служители на Бургаския затвор. Въпреки многобройните откази на управата на затвора да пусне Митъо Очите на въздух за малко и този път несебърския бос е намерил начин,  да я склони. Припомняме ви, че всеки път щом Митъо напусне кафеза, мигновено се забърква в някоя каша.

Първата пиперлива историйка Митъо Очите сътвори с цял екип верни гардове – юнаци, с които се намърда на откриването на баровското заведение „Къща на удоволствията” в Поморие. Там несебърският наркобос и компания се държали толкова “ прилично“, че принудили шефа на ОДП Бургас Васил Едрев да си тръгне.

Митъо Очите купонясва на луксозна яхна в завидна компания...
Митъо Очите купонясва на луксозна яхна в завидна компания...

Веднага след фамозната вечер Митъо Очите бе преместен в затвора в Казичене. Там Димитър Желязков бързо намери общ език с надзирателите и дори в медиите излязоха техни общи снимки, докато си правят барбекю на двора. Сагата Митъо Очите не спира дотук…. Димитър Желязков съвсем се вживя в Казичене и преби един затворник, което доведе до неговото преместване в Белене. От затвора издават, че и там Митъо бързо се е спогодил с шефовете, но положението с отпуските оставало трудно… Шефовете на панделата се притеснявали да не им изстине мястото, ако Митъо Очите сътвори някое фиаско навън.

Въпреки това наскоро му подшушнали, че може да го пуснат на светло за няколко дни около именния му ден. Димитър Желязков бързо се ориентирал в ситуацията и обещал, че ще си кротува и дори ще празнува вкъщи…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.