Канибал от Бруклин смля жертвата си на кайма

Канибал смля жертвата на кайма

Освирепял от злоба канибал наряза на части своята жертва и смля месото на кайма. Причина за зверството била неистовата ревност, която изпитвал към свой съквартирант, когото подозирал в любовни отношения с негова приятелка от интернет.

Трагедията се разиграла в Бруклин, Ню Йорк преди няколко дни, а садистът е емигрантът от Русия Сергей Мамонов. В пристъп на бяс, той първо убил по изключително жесток начин своя сънародник Александър Силберглайт, с когото делили една квартира в продължение на години.

След като извършил зловещото деяние, изродът решил да нареже на парчета мъртвеца и да смели месото на кайма. Костите пък натопил в киселина, за да се разтворят и срещу него да не останат никакви улики. Когато приключил кървавото си дело, натъпкал смляната плът в найлонови пликчета и ги замразил в камерата.

Канибалът Сергей Мамонов

Разследващите разказали пред местните медии, че към Сергей ги насочила негова приятелка, с която се запознали в интернет преди  време. Тя споделила пред детективите, че и преди се е усъмнявала в добродетелите на приятеля си, защото някои негови действия и думи я накарали да си мисли,че съвестта му не е съвсем чиста.

Жената допълнила, че на няколко пъти той я подпитвал, дали се виждала с разфасования Александър без негово знание. За зла беда, Силберглайт решил преди около половин година да напусне квартирата на своя убиец и тогава съмненията започнали да глозгат мнителния Сергей. Във фаталната вечер двамата се срещнали случайно на купон, който после решили да продължат в стария им апартамент, уж да си поговорят както едно време.

Ченгетата претърсили основно цялото жилище и околностите, но не намерили никакви улики срещу изверга. Изхождайки от образа на Мамонов, който психолозите изградили на база показанията на дамата от интернет, полицаите се сетили да проверят и в хладилника. Истината разбрали, след като изследвали някои от замразените храни и течности. Оказало се, че част от каймата е смес от телешко и човешко месо, бил намерен и разтвор на киселина с ДНК материал от убития.  Не е ясно дали убиецът е консумирал части от жертвата си, но според разследващи това не е изключено.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=oe6hxU6E880

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.