Убитата Яна правила секс с трима преди смъртта

Николай Русинов - Чеци

Убитата Яна е правила секс с трима в Борисовата градина, преди да намери смъртта си миналото лято. Това станало ясно след задълбочен анализ на данните от експертизата, която изготвиха по случая от криминалната лаборатория в Австрия.

Освен вече задържания Николай Русинов – Чеци, в убийството са замесени още двама мъже, които вече се издирват. От полицията уточняват, че сред тях не е първоначално соченият за извършител на престъплението Пламен Трифонов.

Според австрийските криминалисти, на мястото на престъплението са намерени седем отпечатъци и косми на трима различни мъже, които са от областите на гениталиите и гърдите. Това доказва, че  28 годишната Яна Кръстева е имала сексуален контакт и с тримата заподозрени.

Приятелите на Яна Кръстева я описват като жизнерадостно и изключително контактно момиче

Все още не се знае кои са предполагаемите „асистенти” на Чеци, който е обвинен по най – суровия член на Наказателния кодекс за предумишлено убийство в съучастие. Според юристи, наказанието за това престъпление е между 15 и 20 години зад решетките, или доживот без право на замяна.

Адвокатите на Русинов настояха да бъде пуснат, защото по тяхното мнение нямало достатъчно улики, доказващи неговата съпричастност към престъплението. Държавното обвинение обаче настоя пред съда той да бъде оставен за постоянно в ареста.

Основните мотиви за това бяха, че само ден след като бил обявен за издирване, Чеци офейкал за Турция. Там пък купил билет за Южноариканската република, а по мнението на прокурора Стефан Рачев, това било доказателство, че е имал намерение да избяга в държава, с която нямаме споразумение за съдебно сътрудничество.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=DRXPXYqAKm8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Защо говорим против умрелите гадни неща? Уникални сме това българите в това отношение! Правила групов секс = групово изнасилване?! Кой е бил там или некадърното следствие осквернява за пореден път жертвата, а убийците са невинни, защото не са открити?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.