Христо – Стоте манекенки затъна в борчове – дължи 2 млн. евро на банките

Милионите и несметните богатства на дъртия тузар Христо Сираков, се оказа химера! Докато съблазнява кандидат- булки в ново риалити шоу и им обещава охолен живот, фалитът чука на вратата на известния  бонвивам. Съдия – изпълнител вече е запорирал няколко фирми на бизнесмена.

Проблемите са налегнали Христо Сираков още от 2007 г.  Подмамен от бума, който преживява строителния бранш, плейбоят решава също да се втурне да инвестира. Тогава неговата строителна фирма „УИ Билд“ тегли банков заем в размер на 1,8 млн. евро. Скоро след това обаче, браншът е ударен от световната икономическа криза. Сираков едва е започнал за изплаща дълга си, когато е принуден да преустанови вноските.

През 2010 освен „УИ Билд“, съдебен запор е наложен и върху още две негови фирми „Оф Шор“ и ПМБГ. В отчаян опит да спаси

Златотърсачките дават мило и драго да скочат в кревата на чичо Ицо

бизнеса си, Стоте манекенки тегли още един крупен заем  – от 2 млн. евро. Не е ясно дали някой от кредитите вече се обслужва, но и до момента фирмите на Сираков са под запор.

Малко преди посещението от съдия- изпълнител, Ицо Стоте манекенки опитва да се измъкне „по терлички“ от тежката ситуация. Бизнесменът свиква събрание, на което се самоосвобождава от директорския пост, както и от търсене на отговорност в бъдеще.

Въпреки окаяното си положение, вечният женкар не се отказва от ролята си на богат плейбой. Сираков продължава да обикаля по светски партита и да флиртува с всяка хубава манекенка като я засипва със скъпи подаръци.

Върхът на нахалството на дъртия сваляч обаче е участието му в проекта „Милионер търси съпруга“. За съжаление на закъсалия бизнесмен, кандидат – булките са все гладни златотърсачки или отчаяни самотни майки, така че няма как да случи на някоя заможна дама, която да му оправи бакиите,  злорадстват интриганти.

Христо Сираков разказва за парите, забавленията и жените. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Звездите ми говорят,че Ицото Стоте манекенки в съвсем близко бъдеще ще започне да кара на сух хляб и чикии!Манекенки,пички,хубавелки,рунтавелки ще има да ги гледа през мнооого крив макарон…

  2. Чудя се на тези момичета как се излагат.За чичко паричко са готови на всичко.Но той не е това за което се представя.

  3. Тия момичета са толкава тъпи, че и за 2 лева биха се излагали публично. Група магистраладжийки мислят, че ще изкарат някой лев

  4. Защо толкова злорадствате?? Особенно съчиненията в стаята

  5. Това е поредната смешка в българският ефир. Истински аристократ милионер никога не би се хванал да учавства в такова шоу защото има съвсем друг лайфстайл.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.