Памела Андерсън ще участва във Вип Брадър?

Памела Андерсън
Памела Андерсън ще участва в родния Вип Брадър

Живата легенда Памела Андерсън може да влезе в къщата на Вип Брадър. От списание „Love Style“ са получили информация, че русата сексбомба ще участва в родното ни шоу.

Хонорарът, който е предложен на американската актриса е 250 000 $, като  по непотвърдени данни, тя е приела „скромната“ сума. Секс идолът на милиони мъже, ще радва българската публика за около 10 дена, като според продуцентите на Брадъра, участието на звездата ще вдигне рейтинга на предаването и ще стимулира останалите БГ звезди да вземат участите в скандалното риалити. Водят се активни преговори със пищната блондинка, като организаторите, а и публиката се надяват тя да приеме.

Очаква се Вип Брадър да започне през септември, но доста родни звезди отказаха участия. Нико Тупарев и колегите му обещаха този сезон да бъде незабравим с участието на най-големите звезди, но постепенно тяхната идея беше осуетена. Ако успеят да привлекат Памела Андерсън, това несъмнено ще бъде голям плюс за предаването, а какво по-хубаво може да очакват зрителите от този подарък?

Пам Андерсън е един от най- известните секссимволи. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.