16 – годишно момиче обра 6 магазина в столичен Мол само за един ден

16 годишна ограби 6 магазина за дрехи

16 – годишна девойка е окрала в рамките на един ден  6  магазина за дрешки в софийски МОЛ, съобщават от МВР. Изобретателната тинейджърка обаче е спипана на местопрестъплението в  един от магазините от по  – наблюдателна продавач – консултантка. Наблюдателната магазинерка забелязала, че момичето се държи  странно и влиза в пробната на магазина със солиден брой дрешки под ръка.

Момиче обра 6 магазина в столичен Мол

След като си напазарувала безплатно девойката най  – нагло посегнала да излиза от магазина,  като подала на продавачката само 1 връхна дреха,  но оправната служителка мигновено усетила, какво става. Служителката преджобила върнатата дреха от крадлата и намерила в нея няколко отрязани аларми и с помощта на охраната   спряла провинилата се девойка.

Охранителят сигнализирал в  полицията за случая и когато органите на реда дошли на място,  и проверили чантата на момичето се натъкнали на солиден брой дрехи от други магазини заедно с ножицата, с която  е премахвала сигнализиращите устройства на марковите парцалки. Най – фрапиращото в случая е, че в Детската педагогическа стая тинейджърката споделила с психолога, че това далеч не е първата й кражба. 16 – годишната заявила, че редовно прибира модни парцалки незабелзано от персонала на лъскавите магазини в столичните молове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.