Нина Добрев е в България!

Нина Добрев с родна фенка

Световноизвестната актриса с български корени  е пристигната тайно у нас и се наслаждава на родината си. Актрисата която се наложи на световния пазар с участието си в популярния сериал “ Дневниците на вампира“  е в родната София заедно със своята майка, за да погостуват на роднини.

Нина със своя любим и колега Иън Самърхолдер

Както всички знаем обаче   обявената наскоро за най – красива млада актриса Нина Добрев не обича да е центъра на вниманието и излишния светски шум,  и затова е предпочела да не обявява официално визитата си у нас.

Върли фенове на гаджето на Иън Сомърхолдър обаче светкавично са разкрили Нина и я издадоха  на родните медии, като подкрепят твърденията си със снимков материал, тъй като  Нина не се звездеее и разговаря съвсем свободно с всички свои фенове и на никой не отказва автограф или фотос за спомен. Всъщност за визитата на  хубавицата в България  научаваме и от официалната страница на  хитовия  сериал “ Дневниците на вампира“ в социалната мрежа фейсбук “  All About VD“, където администраторите потвърждават информацията, че Нина е у нас и също са поместени снимки на Нина с майка й и фенове на актрисата от столичните улици.

Нина Добрев е пристигнала тайно у нас!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.