Наталия Кобилкина станала сексолог, защото била фригидна

Наталия Кобилкина не изпитвала удоволствие от секса

Популярната у нас сексоложка Наталия Кобилкина сподели любопитен факт относно живота си. Специалистката която всяка седмица раздава съвети относно секса от диванчето на Слави Трифонов си призна, че се е посветила в тайните на креватната гимнастика, защото тя лично не можела да стигне до оргазъм с партньорите си.

Наталия се посветила в тайните на секса заради собствения си проблем

Дамата която днес е повече от освободена признава, че всъщност е израснала в доста консервативно семейство,  под зоркия поглед на деспотичната си майка. Наталия Кобилкина споделя, че заради насажданията от страна на майка й, че е най  –   добре да изгуби девствеността си  възможно най   – късно, тя за пръв път правила секс   чак на 20 години.

Сексоложката обаче останала ужасно разочарована от любимия спорт на приятелките си, защото тя не изпитвала никаква наслада от секса и в началото обвинявала за това партньорите си, но по  –  късно съзнала, че проблема е в нея. За да се избави от фригидността си и да започне да изпитва удоволствие от секса Наталия Кобилкина се посветила в тайните на креватното джудо и постепенно сексологията се превърнала в нейна професия.

Наталия Кобилкина се посветила в тайните на секса заради собствените си неуспехи в леглото!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Да я обяздя малко тая Кобилкина и ще и мине фригидността и. Ще иска още и още.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.