Гришо и Никол Вдигат Суперсватба в Холивуд! Виж Тук:

григор-димитров-никол-шерзингерГригор Димитров и Никол Шерцингер  вече са решили да се оженят и стягат голяма сватба.

И то не къде да е, а в Холивуд. Бъдещите младоженци все още пазят тайна, обаче пред свои приятели издали, че събитието е планирано за следващата година, а приготовленията вече са започнали.
38-годишната Шерцингер имала амбициите сватбата им да се превърне в светско събитие номер 1 в САЩ и в целия свят и всички медии да са вторачени само в него.

Церемонията ще е  в Лос Анджелис, а в момента певицата  избира най-помпозната църква – такава, която да е максимално близка до вярата и на двамата. Истинското празненство ще е в шатри, лампички, фонтани от шампанско и планини от хайвер . Ще бъде поканен само елитът, но двамата имат толкова много приятели, че имението на Никол сигурно ще се спука по шевовете.

Проблем е и датата  на паметното събитие, тъй като двамата са много ангажирани и трябва да намерят пролука както за шумното тържество, така и за задължителния меден месец.

Припомняме, че след дълги настоявания от страна на булката, наш Гришо в крайна сметка й предложи брак в тузарския курорт Портофино, като сложи на ръката й огромен и скъп годежен пръстен.

Сега трябва да изпълни веднага след сватбата и второто й желание – да й направи бебе, тъй като тя бърза. А бърза, понеже биологичният й часовник отмерва последните възможности да стане майка по естествен начин.

Гришо бил против да става баща толкова млад, но накрая клекнал и се предал пред желанията на любимата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.