ВИЖ какво крие в гащите си Слави Трифонов!

Слави правСлед като скоро стана ясно, че Слави Трифонов от време на време  кръшка на любимата си Мартина, снимки от папараци доказаха това.

Особено показателна е тази с манекенката  Звезделина Иванова, с която видимо развеселени се прегръщат и целуват в нощен клуб. И докато Дългия изобщо не обърна внимание на компромата и не го коментира, то манекенката беше страшно любезна да сподели цялото си преживяване с него.

Те се запознали в нощен клуб. Той й хвърлил око и я почерпил няколко питиета, като й пускал ръка под полата. Тя веднага се разтопила, защото от него струяла мъжественост и желание. Цяла хала е в леглото, обяви Звезделина. Много силен, много покоряващ, много издържлив. Слави и ЗвезделинаМоже цяла вечер да продължи акта и изобщо не е изморява, хвали се тя. Все пак в бъкотията по покоряването и другите подробвности, тя успяла да забележи, че Дългия е обрязан също като турчин. Значи е вярно, че е боледувал от венерическа болест и се наложило да го обрежат, споделя триумфално едрогърдата дама, като не се сеща, че подобни манипулации се налагат при малки момченца, ако получат възпаление и много често се срещат и българи с такива операции.

Освен от издържливостта на водещия в леглото, Звезделина била впечатлена и от мъжествеността му. Никога досега не съм веждала по-надарен мъж, казва тя. Това, което се разказва за него, не е истина. Просто държах в ръка най-голямото нещо, което съм виждала. Тя си прекарала чудесно, но страшно се обидила, когато  накрая Слави й поръчал такси и не й позволил да пренощува при него, а я изпратил вкъщи. Тази слава отдавна му се носи, при него жена не остава до сутринта и единствената, която успя да пробие бронята му и да се нанесе при него беше балерината Мартина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ебаси рекламата му напрайхте на Дългия :D ся ще го наобиколят нимфоманки

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *