Шок! Слави и Мартина се разделиха

Слави и Мартина3Слави Трифонов е прекратил връзката си с дългогодишната си изгора Мартина, казаха под сурдинка хора от предаването. Двамата се разминавали мълчаливо из коридорите, не си говорели пред другите и безуспешно се опитвали да скрият раздялата си от хорските очи и да се отърват от неизбежните одумки. Но това просто няма как да се случи.

От балета вече знаят, че колежката им си е изнесла багажа от апартамента на шоумена и се прибрала в собствения си. Те я разпитвали какво се е случило, но тя упорито си мълчала. Пренебрегнала лукса, който Дългия й осигурявал и решила да разчита на парите на богатата си баба и на собствената си заплата, която е по-висока в сравнение с тези на другите балерини.

Колежките й обаче застават на нейна страна и наричат Слави безсърдечен. Тя искала семейство и деца, но той не искал и да чуе да минава под венчило. И предпочитал ергенлъка.

Другите от бенда обаче са на страната на шефа си, а версията им е друга. Отношенията между двамата били охладнели и били заедно само по инерция. Слави искал дете и семейство, но Мартина в никакъв случай не искала да разваля фигурата си и да губи цели две години от кариерата си, без да знае дали после ще може отново да влезе във форма. Кавгата за децата била една от основните пречки за връзката им. На Мартина й се живеело, а шоуменът вече искал наследници.

Кой какво е искал и защо другият не му го е дал, тепърва ще става ясно, или съвсем ще се замъгли. Двамата бяха заедно почти четири години, а сега всеки ще прекара една самотна Коледа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Mcd6h9ZI-wk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.