Висш политик замесен в убийството на сестрите Белнейски?

Това е причината все още да няма безспорно доказан убиец

Сестрите Белнейски
Сестрите Белнейски

Виден български политик може да се окаже истинският убиец на сестрите Росица и Христина Белнейски, издадоха отлично запознати с детайлите по разследването източници. Именно неговата намеса в делото е истинската причина, поради която седем години след трагичната им смърт, все още да няма безспорно доказан извършител на зверството.

Въпреки че тази версия до момента не е споменавана официално, следователи са я разгледали задълбочено и се предполага, че става въпрос за политик, който е запален ловец. В периода около убийството неговата ловна дружинка е действала в региона около Брацигово и Пещера, където именно бяха намерени телата на двете сестрички.

Лазар Колев
Лазар Колев

Версията за участие на мастит политик се подкрепя не само от цялата тайнственост, обвила разследването и от допуснатите необясними грешки. Тази хипотеза се подкрепя и от петорна експертиза, извършена от вече покойният патоанатом номер едно у нас професор Стойчо Раданов. През 2008 година той оглави екипа експерти които разкриха, че момичетата са загинали при автомобилна катастрофа.

Експертизата е доказала по безспорен начин, че Росица и Христина Белнейски имат идентични счупвания на таза което говори, че вероятно са били пометени от джип или друго превозно средство с висока рама. Шокиращ е фактът, че само три месеца след разкритието на тези данни, професор Раданов бе открит обесен в столичния квартал „Иван Вазов”.

В близко време е напълно възможно тази версия да бъде оповестена официално. Очаква се това да стане по време на делото срещу Лазар Колев, което тръгна в Апелативния съд на Пловдив. Точно оттам преди един ден изтече информацията за категорична намеса на втори човек в убийството на сестрите Белнейски. Засега за тайнственият помощник на убиеца се смята негласно неговият вуйчо Паун Лазаров, който е един от най – богатите хора в Пазарджик.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=o8Txj-2aXUg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *