Вероника скача от чалгата в модния бизнес

Това нейно решение не изненада почти никога, защото фолкдивата слезе по свое желание от сцената   преди почти седем години, когато се закле във вечна вярност на Димитър Шкетиев, представител на известен бургаски род. Според слухове това била цената да бъде омъжена жена, понятие, което не се вързвало с полуголи сластни извивки на сцената. Преди година свекървата на Вероника – юристката  Латинка Шкетиева се кандидатира за омбудсман на Бургас, но не можа да спечели конкурса. Двете дами обаче са амбициозни. Латинка пак се кани да атакува поста, а певицата да се пробва като моделиер..

Вероника не крие своето огорчение развитието на поп-фолка, неговото комерсиализиране и опошляване и не съжалява, че се е да се оттеглила от жанра. Тя беше една от най-известните певици цели 12 години и имаше хиляди почитатели. Заради феновете си можела да пуска по някой сингъл, но това щяло да става рядко, като сама щяла да подбира текста и музиката, или щяла да пише текстовете, за да избегне фалша и сладникавостта, издадоха нейни приятели.

Вероника поддържа свой кулинарен блог, в който също има почитатели. Но това не задоволява творческата й натура и тя замисля да стане дизайнер на спортни, вечерни и елегантни дамски облекла.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *