Варненец пребива жена си пред децата 13 години

Извергът блъскал главата на Милена в стената, душал я пред очите на двете им деца и я изнасилвал

Жертва на семейно насилие
Жертва на семейно насилие

В продължение на цели 13 години, фризьорката Милена от Варна търпи ежедневни побоища, малтретиране, ритане, блъскане и душене от законния си съпруг Васил. Решава да го напусне едва, след като започва да бие и по – голямото им дете Ани. Въпреки продължителното семейно насилие изстрадалата жена търси вината в себе си и опитва да оправдае поведението на зависимия си от алкохол мъж.

Милена е категорична, че пиенето не е причина за непрекъснатия тормоз. Васил бил агресивен и когато е трезвен, дори тогава ставал още по – зъл. В името на семейството била склонна да изтърпи всичко, но в един момент насилникът посяга и на тяхната дъщеря, което прелива чашата на търпението.

Жената разказва, че отначало бракът им бил напълно нормален. С годините Васил започнал да се налива с алкохол. След известно време поведението му рязко се променило, започнал да се заяжда безпричинно. Първият шамар ударил на Милена, защото не сложила подправка в яхнията. Тогава психопатът взел сложената на масата лютеница и я изсипал върху килима, същото направил и с останалата храна. От този момент агресията в него се отключила и той започнал системно да пребива жена си.

семейно насилие

”През най – горещите летни дни трябваше да излизам с дълъг ръкав, за да не се виждат синините ми. Хващаше ме през лицето и с всичка сила блъскаше главата ми в стената. Не се притесняваше, че децата са в стаята, дори ме души пред очите на малката ми дъщеря” – трепери от спомена Милена.

По – голямото момиче Ани не е от брака на Милена с Васил. Поради това той често се държал зле с детето, сякаш то е виновно за нещо. Наричал я прасе, не ѝ позволявал да плаче.

Милена разкрива, че освен непрекъснатите побоища, ежедневно е била изнасилвана от Васил. Изродът я използвал като средство да задоволява сексуалните си фантазии и я подлагал на всякакви унижения.

В крайна сметка Милена събира сили да напусне насилника и е настанен в кризисния център на Варна. С помощта на телевизионната водеща Наталия Симеонова, кметът на района Неделчо Михайлов обещава, че ще ѝ отпусне общинско жилище, където да намери покой с двете си дъщерички. Изстрадалата жена вече е спечелила делото за семейно насилие и на извергът е наложена ограничителна заповед.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *