Ужас! Пребиха момиченце на 1 годинка в яслата, даскалиците не знаят!

Ужасявашт случай на насилие над дете във Варна

Даскалиците така и не разбрали, че детето е пребито от бой

Жесток побой бе нанесен на момиченце от Варна в Санаториалната детска ясла в града. Детето, което е само на 1 година и 10 месеца, е пребито по ужасяващ начин от друг и силно агресивен питомец на заведението, докато обслужващият персонал най – вероятно е пиел кафе на сладка разговорка.

Инцидентът е описан от потресената майка на малтретираното дете Лилия Кърджиева на 31. Жената разказва, че отишла да вземе Павлена от ясла. Госпожата, която я посрещнала разказала, че малката е много добре, била послушна, изяла си цялото ядене. В следващия момент варненката обаче забелязала някакво свито в ъгъла на пейката дете, което изглеждало много тъжно. Тогава осъзнала, че това е собствената й дъщеря и че нещо с нея не е наред. Когато детето я вижда очите му светват от радост и се опитва да тръгне към нея.

Павлена

„Беше й много трудно защото залиташе и когато дойде при мен започна да плаче” – разказва шокираната Лилия.

Тя на секундата забелязва следи от множество удари, кръвонасядания и ухапвания върху детето си. Веднага търси обяснение от наличния персонал, но служителите казват, че нищо не са забелязали. По – късно лекари в Бърза помощ потвърждават, че детето е жестоко пребито.

На другия ден от яслата започват да се оправдават, че виновно е друго дете, което непрекъснато налитало да се бие с другите малчугани. Лилия Кърджиева е пуснала жалба до прокуратурата, но уточнява, че не иска ничие уволнение. Просто да предпази други деца от побой.

От държавното обвинение обаче все още не са направили нищо, защото прокурорът по случая бил в болнични.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Не се учудвам,собственото ми дете беше бито от госпожата,когато тръгна на градина беше на 2г6м. беше бита до посиняване по дупето имаше отпечатък от ръка на възрастен,по крачетата също,сега вече е на 5 и преди 1 седмица пак с червени пръсти по лицето.Не исках да тревожа директорката която е разкошен човек,но дадох на съдистката да разбере че е дотук с боя,следващия път ще и счупя и двете ръце,няма съд,аз съм правосъдието,защото в Бг за мародерите на деца съд няма.ОДЗ 8 е градината между другото,и персонала е добър,тази госпожа е изключение,така е в държава която 5 пари не дава за децата си,после защо растат агресивни,ами защото от малки ги малтретират.

  2. Жалко за това, което се е случило с детенцето, и дано виновните си получат заслуженото!
    В детските ясли няма „даскалици“ /учители/, а медицински сестри и детегледачки. Моля авторите – журналисти да си прецизират изказа.

  3. Може ли да напишете как се е развила ситуацията? Има ли наказани по случая служители на въпросната ясла?

  4. Може ли да напишете как се е развила ситуацията? Има ли наказани по случая служители на въпросната ясла? Как е детенцето?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *