Тервел Пулев навива Диана за второ бебе

tervelСлед като доста сериозно сгафи пред  половинка Диана и пред цяла България бръкна под полата на певицата Лиана, Тервел Пулев не бил приет с разтворени обятия в брачното ложе. Не само заради бъркането под полата и галенето по дупето, а и заради факта, че не можа да изтрае и седмица, без да пусне ръка на някоя мацка.

Сега боксьорът е решил да заздравява семейните отношения, като предложил на Диана да си направят второ бебе. Тя обаче не може да забрави лъстивите му погледи и лигите, които точеше по Лиана и все още не е навита да ражда второ дете, когато стана ясно, че Тервел залита по всяка мацка и като нищо може да я изостави.  Освен това двамата нямат брак и едно дете как да е, но самотна майка с две деца ще й дойде малко в повече.

Тогава във ВИП Брадър Диана се намесила лично, за да предотврати излагацията. Тя поставила ребром въпроса – или ще се държиш прилично, или се махам. Боксьорът прекалено държал на сина им и подвил опашка. Сега обаче се е размечтал за още едно отроче.

Новото бебе обаче сериозно ще повлияе на семейния бюджет. Пари вкъщи внася Диана, тъй като е играещ спортист, а Тервел ги получава от състезание н състезание. Говори се, че брат му Кубрат издържа цялото семейство, като им дава по три бона на месец. Затова и Диана засега се въздържа от братче или сестриче в семейството. Тя намекнала и че иска и сватба и бракът им да бъде скрепен с пдпис.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *