Слави Трифонов „избрал“ Златка за Мис Плеймейт 2009

Златка Димитрова
Златка дължи успехите си на Слави Трифонов

Последната клюка около брадърката Златка Димитрова е, че нейният най-голям успех, а именно титлата Мис Плеймейт 2009 се дължи на известният шоумен Слави Трифонов.

Аферата между двамата е пламнала преди доста време, когато Дългияподготвял риалити шоуто „Бягство към победата“. Тогава Злати е била хостеса в хотел заедно с приятелката си Диди. Учиндолският шоумен веднага е забелязал чернокосата златотърсачка, като дори я включил в предаването въпреки че участниците вече са били избрани. Развитието по-нататък е ясно, като явно едрогърдата бургазлийка се е представила доста добре. Говори се, че Слави Трифонов доста време я е глезил и издържал, като за всички е ясно, че за него парите не са проблем. Той дори е помогнал на емоционалната красавица да сбъдне своята мечта и с помощта на връзките на Дългия, Златка

Слави Трифонов
Слави Трифонов се оказа добър любовник

печели конкурса Мис Плеймейт 2009. Според светските клюки, тогавашният й покровител се изръсил с 10 бона, за да види своята изгора като победителка. Това е и най-големият успех в живота на Златка, а в момента тя е замесена във финална битка на Вип Брадър 2012. Какво ще се случи там, ще разберем само след 4 дена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *