Семейството на Коцето прогонило Райна

РАЙ-КО4Всякакви слухове се разпространяваха за причината за края на връзката на Райна и Константин. Догадките варираха от прелюбодеяние до проблеми с наркотици и алкохол на Константин. Истината се оказа обаче доста по-банална.

Всъщност семейството на Коцето никога не харесвало Райна и били ужасени, че може да им стане снаха. Майката на певеца, потомка на стар софийски род, постоянно му опявала, че му трябва друга жена, да е от неговия сой. Тя смятала, че повече ще му подхожда булка от столицата, от изтъкната фамилия и много образована, с почтена професия. А не провинциалистката Райна, която едва наскоро записа висше и пеела по кръчмите.

Все пак, за да угоди на сина си, жената приела Райнето. Но бащата на Константин изобщо не криел лошото си отношение към нея. Все гледал да се заяде с нея, да я унижи. Райна се стараела да му се хареса, но той изобщо не поддавал.

Сега поне, със сигурност са доволни от новата изгора на Константин. Макар 20-годишна, Надя е завършила елитната испанска гимназия в София, учи право в СУ. Родителите й са образовани хора: баща й е неврохирург, а майката- психоложка.


ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. 1.НАДЯ Е ОТ БЯЛА СЛАТИНА,НО ЖИВЕЕ В СОФИЯ
    2.ТЯ Е СТУДЕНТКА 2 КУРС ПРАВО ,НЕ В СУ,А В НБУ,КЪДЕТО УЧИ И РАЙНА,САМО,ЧЕ ПСИХОЛОГИЯ
    3.ЧЕТОХ ИНТЕРВЮ НА МАЙКАТА НА КОЦЕ ЗА НОВ ФОЛК,КЪДЕТО ТЯ КАЗВА,ЧЕ ОБИЧА РАЙНА ,И МНОГО Я Е ЯД,ЧЕ СА СЕ РАЗДЕЛИЛИ,И Е МЪЧНО,А КОЦЕТО ОБЯСНЯВАШЕ КАК МАЙКА МУ ЛЕПЯЛА НЕЙНИ ПОСТЕРИ И СЛУШАЛА САМО НЕЙНИ ПЕСНИ

  2. Стига измислици бе Райна сама си тръгна от Коце никой не я е гонил!

  3. Майката на Коцето е направила добре, като е прогонила злата македонка. Спасила е детето !

  4. Абее, глупости. На Константин проблема му беше, че иска дете, а Райна – не. Не се били харесвали с родителите. Няма те да се женят за нея, я.. едновремешни глупости ;) Разделили са се – край, кво още чоплят на едно място. Райна ще си намери (ако не е) много по-хубав човек от Константин :))

  5. Майката на Надя е от Бяла Слатина, баща ѝ си е софиянец от сой. Така че Надя не е от Б.Слатина, а рядко е ходила там поради причината която изтъкнах.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *