Явор Бахаров: Луиза Григорова се оказа голяма мръсница

Луиза Григорова и Явор Бахаров

Актьорът не може да преживее раздялата

Явор Бахаров още не може да превъзмогне факта, че бившата му любовница Луиза Григорова го натири безмилостно, за да се хвърли в прегръдките на друг. По думите му, актрисата е била най – голямата любов на неговия живот и след раздялата на няколко пъти едвам се сдържал да не се нагълта със сънотворни.

Очевидци разказаха, че преди няколко дни, двамата едва не се избили в заведение в центъра на София. Дълго време водили разгорещен разговор, който продължил и след като излезли на улицата. В един момент Явор паднал на колене и извадил малка кутийка, в която явно имало годежен пръстен. Григорова обаче останала безчувствена и нервно блъснала протегнатата към нея ръка.

Луиза Григорова

Всичко приключило с ужасяващ скандал, при който натиреният мераклия наритал първото изпречило се пред очите му кошче. След това се развикал след неверницата, че не заслужава да види нищо хубаво. Малко по – късно отишъл при свои приятели и им се оплакал от безчувствената жена.

Луиза се оказа по – голяма мръсница, отколкото съм очаквал. Изхвърли ме от живота си като ненужна вещ и остана напълно безчувствена към всичките ми молби. Знам, че ще се върне, но вече ще бъде късно” – споделил той.

Явор Бахаров и Луиза Григорова се засмукаха по време на снимките на сериала „Стъклен дом”, а връзката им продължи почти четири години. През цялото време обаче поврътливата актриса не спря да се оглежда за други и с това превърна живота на половинката си в ад. При първия възможен случай се хвърли върху врата на рапъра Wosh MC, който на свой ред позволи да бъде оплетен в нейните мрежи.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.