Автокрадците вече налитат и на обикновени коли- с видео

КОЛИ2В последно време се наблюдава нова тенденция в кражбата на автомобили. Освен луксозните возила, автоджамбазите все по-често посягат и към евтините.

Обикновените автомобили били много по-лесна плячка. Скриването им също не представлявало трудност, тъй като се сливат на общия фон. Само със смяна на табелката с регистрационния номер, те вече са готови. За сравнение, модерното возило е много по- защитено и се иска повече време, докато крадецът го „разоръжи” и влезе във владение.

Любимо място на автоджамбазите за отмъкване на коли са паркингите пред големите магазини. Липсата на охрана и отдалечеността на търговския обект от центъра на града, значително улеснявали работата им, пък и били доста по-спокойни. Скъпите возила пък обикновено се крадяли пред тузарските барове и дискотеки в центъра. Колите бастисани от кварталите най-често се разглобявали и се продавали на части.

До една година в бизнесът с крадени коли се очаквали промени, разказват вещи в занаята лица. Ще се появи нова застрахователна фирма, която ще наеме доста авто-труженици и ще ги кара да задигат автомобили на други конкурентни компании.ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.