Професор Вучков: Влизам в парламента за два мандата, после пенсия

Именития водещ не ламти за слава и богатство, ще оправя държавата

Професор Вучков ще става депутат
Професор Вучков ще става депутат

Харизматичният професор Юлиан Вучков отправи специални поздрави към българските жени по случай 8 март и им пожела да имат все по – грижовни мъже. Към мъжката част на нацията се обърна с препоръката, да „обгрижват” своите дами през цялата година, а не само този светъл ден.

„Това трябва да бъде така, защото жените раждат нашите деца, работят, грижат се за тях. Честит празник, мили дами, пожелавам ви много късмет и лични успехи” – заяви професорът от телевизионния екран.

След това професор Вучков зачекна болезнената тема за Освобождението и обвини президента Росен Плевнелиев в избор на „лековати помощници”, които му пишат калпави речи и така го карат да се излага непрекъснато. В прав текст водещият заяви, че Плевнелиев на практика не знае къде се намира, а това е защото като всички останали родни политици, си избира в свитата само отявлени глупаци, от страх да не го засенчат.

Цецка Цачева се облича като коледна елха
Цецка Цачева се облича като коледна елха

„В своята реч Росен Плевнелиев говори с откровени недомислици за Турското робство и по този начин постави под въпрос тезите на великите български гении като Васил Левски, Христо Ботев и Иван Вазов. Ей, хора, Турция е унищожавала и унижавала нацията ни по много начини. Първо са избили болярите, изтрепали са интелекта на нашата нация, а това не може така леко да се подминава” – съвсем уместно разкритикува поведението на държавния глава професорът.

Юлиан Вучков допълни, че назначаването на служебен кабинет е просто поредният шанс за лакомите политически партии да окрадат каквото могат и да отмъкнат колкото може повече от „парламентарната софра”. Професорът обвини всичките български политици в грандомания и с това окончателно ги постави на място.

В крайна сметка професор Юлиан Вучков заяви, че в парламента вече не трябва да влизат хора като досегашният председател Цецка Цачева, която се облича като „коледна елха” и става смешна в очите на хората.

„В Народното събрание повече не трябва да се допускат разните му там Цецки – Мецки, а вътре трябва да влезат хора като професор Юлиан Вучков или поне някой от неговите ученици. Карай два мандата, после излизай в пенсия” – заключи популярният водещ.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=6oattI8-g7w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *