Професор Вучков: Фънки отдавна е изгубил човешкия си облик

Професор Юлиян Вучков

„ВИП Брадър” е върхът на простащината

Професор Юлиан Вучков за пореден път се изрепчи на „ВИП Брадър” като заяви, че това е възможно най – просташкото предаване излъчвано някога в родния телевизионен ефир. В поредното му изказване по темата обаче за главна жертва той си набеляза Фънки и буквално го направи на две стотинки в своето предаване по ТВ 7.

„Смело мога да заявя, че ВИП Брадър е върхът на гадостите, които на обливат навсякъде в последно време. Това, не мога да го нарека предаване, е есенцията на най – гнусната простащина, която смазва и унищожава света” – изригна професорът.

Фънки

Вучков допълни, че победителят Орлин в никакъв случай не може да нарече свой любимец заради мазната му физиономия и поведение, но все пак бил доволен от неговата победа. Защото въпреки всичко той бил единственият възпитан, кротък и донякъде приятен съквартирант, който с правенето на нищо рязко се отличавал от останалите агресори.

Професор Юлиян Вучков нарече Димитър Ковачев – Фънки най – нетърпимо разгащения, агресивен и тотално изгубил човешкия си лик човек в България. Той станал любимец на простаците и лъжетворците, защото нескончаемите му ругатни в къщата можели да предизвикат одобрение само сред подобните нему.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=RjuUBuXnBCE

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *