Поп търси секс в сайт за обратни

Поп търси секс в сайт за обратни

25 годишен монах от Троянския манастир търсел сексуални партньори в гей секцията на известен сайт за запознанства, установила репортерска проверка. Непослушният поп се подвизавал под името Black Jesus, което в превод на български значи Черния Исус.

Справка показала, че послушникът имал регистрация в сайта от около година, за което време успял да завърже познанства с около 10 жертви. Пред посетителите на сайта, отецът се представял като „добър, праведен и моногамен мъж, който си търси постоянен активен партньор за дълготрайна връзка”.

За негово най-голямо съжаление обаче нямал много привърженици, защото другите посетители на сайта с подобни наклонности се плашели от снимките му, на които е облечен в черно расо. Въпреки това, попът успял да забърше десетина мъже за около една година и е много вероятно с някои от тях да е консумирал греховната си любов.

Тъй като в манастира нямало компютри и интернет, попът използвал модерния си телефон за връзка с мрежата. До момента шефовете на духовната обител не са запознати със случая и не са предприели никакви мерки срещу разюздания свещеник.

Скептично настроени служители на държавна служба обаче предполагат, че регистрацията в гей сайта е създадена от нечестивци, които искат да изложат православната църква. Според тях по случая ще бъде направена проверка, която щяла да изясни истинността на обявата. Ако се окаже вярна обаче, сгрешилия го чака отлъчване от църквата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *