Погнаха майката на Бербо за нападение над журналистка

Маргарита БербатоваДознатели от Благоевград започнаха спешно разследване за безпрецедентното нападение над журналистка от вестник „Струма“, което бе извършено вчера от Маргарита Бербатова и нейната снаха Димитричка. Полицаи извършили проверка на колата на малкия син на Маргарита – Асен за наркотици.

Проверката била рутинна и с тях отишла и журналистка от вестник „Струма“. Тя пък притичала по сигнал на граждани, че пак проверяват возилото на Бербатов. Докато репортерката си вършела работата и снимала отстрани, от къщата изскочили Маргарита и снаха й. БербатовС грозни крясъци от рода на – докога ще се бъркате в личния ни живот и ще спрете ли да набеждавате невинния Асен, те се нахвърлили върху репортерката и опитали и физическа саморазправа. Тя била спасена от полицаите, които правели огледа. Двете жени се държали изключително грубо и обиждали, кълнели и заплашвали.

Не е тайна, че Асен бе хванат с наркотици не веднъж, бе заловен да кара кола пиян и с отнета книжка. В момента това е събрало много облаци над главата му и има опасност да бъде осъден ефективно. Майката обаче го брани със зъби и нокти и непрекъснато иска пари от другия си син – прочутия футболист, за да спасява брат му. Бербо досега плащаше да замаже дяволиите на братчето си, но започна леко да му писва. Говори се, че се намесила и съпругата му Елена, на която също писнало семейният бюджет да отива за хулиганските прояви на Асен. Вчера семейството на Бербатов му направи още един подарък. Точно на рождения му ден, майка му и снаха му нападнаха журналистка и пак се прочуха в медиите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yIJKxeVKW-4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *