Почина Андрей Баташов – с видео

andreiГолемият актьор Андрей Баташов напусна този свят . В края на миналата седмица Баташов отново изпадна в кома. Тази сутрин се сбъднаха най- страшните прогнози на лекарите – всички органи отказали да функционират.

Преди двайсет дни, актьорът беше приет в частна болница със

Големият актьор си отиде на 45- годишна възраст
Големият актьор си отиде на 45- годишна възраст

сепсис, засегнал белите дробове и бъбреците. В най- тежко положение обаче се намираше черният дроб. Диагностицирането на заболяването отне цели десет дни, тъй като беше невъзможно да се андрей баташоввземе биопсия от кръвопречистващият орган.

След преместването във ВМА най- после стана ясна цялата картина. Оказа се, че Андрей Баташов има ку- треска. Съчетано с усложненото състояние на черния дроб, прогнозите не бяха никак обещаващи. Но все пак имаше надежда – спешна трансплантация в рамките на три дни.

Андрей и Боряна се разделиха преди година
Андрей и Боряна се разделиха преди година

Въпреки че бяха мобилизирани всички сили за намирането на донор на черен дроб, в краткия строк не беше намерен такъв. Два дни след изтичането на спасителните 72 часа, Андрей Баташов изпадна в кома, от която повече не се събуди.

Актьорът произхожда от стар руски род. Вродената му аристократичност го превърна в една от най- енигматичните звезди на родната сцена. Като най- успешна постановка на Баташов се счита „Секс, наркотици и рокендрол”, поставена в Театър 199 . Но всяко негово превъплъщение беше неповторимо, напоено с харизмата на големия Артист, какъвто завинаги ще остане Андрей Баташов.

Майката и близките приятели на големият актьор са в шок от смъртта на Андрей. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *