Окончателно: Андреа и Кубрат се женят през 2013 г.

Кубрат и Андреа

Андреа и Кубрат щели да сключват брак през фаталната 2013 година. Новината не бе съобщена от тях самите, а от астроложката Оксана. За да подсили думите си, тя не пропусна да припомни, че преди време предрече развода и новата сватба на Мария Отварачката. Очаквало се Андреа и Кубрат да имат две общи деца, а палавата съпруга бе сериозно предупредена, че Кобрата е стабилен човек, който трудно се поддава на манипулации.

Ти каквито и номера да правиш, трудно ще го извадиш от равновесие“ – завърши темата Оксана.

Гадателката обаче продължи с пророчествата. Тя позна, че Андреа се занимава с изкуство и категорично допълни, че имала и перфектен потенциал за актриса. Именно този потенциал трябвало да бъде развит в срок от 12 месеца, защото догодина по това време щяла да претърпи сериозна трансформация в кариерата и да израстне професионално.

От своя страна Андреа отрече слуховете, че на няколко пъти е отказвала брак на Кубрат. Тя обясни, че няма смисъл да се бърза в това нещо, защото в момента и двамата развиват успешно кариерите си. Русокосата певица сподели, че подкрепя любимия си във всяко негово начинание и заяви, че всяка силна жена трябва да има още по-силен мъж до себе си.

Андреа

Пред обектива Кубрат призна, че Андреа била „прекалено голяма глезла“ и „много тънкообидна“, но веднага извини дамите като цяло, като обясни, че те искат внимание и трябва да им се угажда. Професионалният боксьор каза, че няма да прости изневярата, защото я смята за предателство и последиците от нея са необратими, тъй като всичко се обезсмисля.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *