Нови разкрития по делото Белнейски

Фани Белнейска
Фани Белнейска мечтае за справедливост

Може би вече много от Вас са забравили за зверски убитите сестри Росица и Христина Белнейски. Майка им обаче няма как да забрави това, а сега са се появили нови доказателства, които са шокирали семейството.

Според Фани – майката на убитите момичета, в зверското престъпление са замесени още хора, които били високопоставени личности. Слуховете, които се носели из обществото са за висши политици и депутати, които усилено се прикриват от властите. Фани и съпругът й още помнят всичко, което се е случило, а и няма как иначе да бъде, защото убийството на младите момичета шокира цяла България. Няма да е изненада, ако наистина са замесени политици, а вината поемат набелязани хора, които нямат цел в живота. Семейство Белнейски не желае да политизира въпроса, а просто искат справедливост и извършителите на жестокото  престъпление да си понесат вината.

Фани всеки ден се надява, че все пак ще се разкрие истината, но това е много малко вероятно, след като минаха вече 6 години. Майчината любов обаче никога не стихва и тя тайничко си мечтае някой ден съдът да върне делото за разглеждане и да излязат наяве виновниците, отнели живота на двете й дъщери.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *