Наритаха Милена Славова от купон на Лили Иванова

lili-ivanova1Буйната бивша рокаджийка Милена Славова се изжали, че я отрязали от купон, на който ще пее Лили Иванова.

Поканиха ме от БГ Радио на тяхното парти за годишнината им парти, където ще пее и Лили Иванова, оплаква се тя. Аз попитах дали мога да заведа и  приятеля си и детето си, защото нямада има кой да го гледа, обаче ми казаха, че с деца не може, мърмори певицата. Било късно – започвало в 20 часа и не искали да нарушават законите.

Тогава помолих приятеля си Тони да гледа моята малка Куин, а аз да отида с някой друг. От радиото казаха, че няма проблем, но трябвало да дам трите имена на човека, който ще ме придружава. Аз не знаех кой ще ме придружава и не дадох никакви имена. Запитах ги защо е нужно да казам кой ще ми е придружителят и какво е това охранявано толкова стрикто събитие и ми отговориха, че ще пее Лили Иванова и тя поискала така.

Та аз по-лесно влязох при Бил Клинтън, отколкото на това парти, на което явно няма да отида, оплаква се шумно Милена в профила си във Фейсбук.

Наша проверка показа обаче, че Лили Иванова си няма и хабер от това кой ще е поканен и кой не, нито пък има претенции. Партито е направено като във всички нормални държави с предварителен списък на госите, за да няма навалица и да не се наложи някои да останат правостоящи. От уважение към Лили ортанизаторите не искат да допускат хаос на събитието и вътре да влезе всеки който си поиска и да доведе колкото приятел иска.

Милена е живяла достатъчно в САЩ, за да знае, че и там на изискани партита се прави списък с гостите, коментираха фенове на бг радио.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *