Нахалната Люба пристана на Догановите медии! – с видео

Люба КулезичСамо преди дни стана ясно, че устата Люба Кулезич доброволно е напуснала Нова телевизия и ефира на „Станция Нова”. От в-к „Галерия” обаче бързо успяват да я разконспирират като твърдят, че журналистката е била изхвърлена заради нисък рейтинг.

Тя бе водеща на предаването „Рулетка”, излъчвано всяка неделя по люба кулезичСтанция Нова”. Независимо от силния й старт, обаче, гледаемостта на продукцията падала главоломно, докато не настигнала някои програми, излъчвани по кабеларките. Така се стигнало до уволнението й, въпреки, че тя го представяла като доброволно напускане.

Лого тв 7Междувременно се очаква Кулезич да се появи на екрана на депесарската ТВ 7, на Делян Пеевски, със свое авторско предаване.

По-паметливите си спомнят обаче, че именно материалите на Люба Кулезич често съдържаха остри критики и коментари срещу медийната група на Доган. Тя дори не се притесняваше да говори против тях и в ефира на Нова телевизия. Сега, явно е позагърбила своите скрупули, щом не се притеснява да се показва на малкия екран, отритната от всички.

Николай БарековЕдин по един родните журналисти правят компромиси със себе си и почитателите си и се предават рано или късно в ръцете на най-платежоспособните политически медии. В случая, тези на Доган! Първи бе Николай Бареков, Люба Кулезич го последва. Кой ще е следващият?

Виж как Сашо Диков „завъртя“ Люба Кулезич на собствената й „Рулетка“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *