Монаси гонят Черната Златка от манастир, пазят се с кръст и Библия

Свещеници искат ограничителна заповед за Златка

черната златкаВъв „ВИП Брадър” Черната Златка разкри потресаващо, че не я допускат до нито един български манастир. Пищната бургазлийка имала огромни мераци да преспи поне една вечер в някоя света обител, но където и да отиде, монасите я гонели и не ѝ позволявали да припари.

Скандалната плеймейтка обясни отношението на отците към нея с безбройните еротични фотосесии и нарапчив имидж, които си изгради през последните години. До момента се е пробвала на няколко места като Троянския манастир и други, но навсякъде получавала отказ.

Ваня Червенкова обаче се показа доста великодушна и заяви, че има връзки в много български манастири и ще уреди Злати да преспи някъде поне една вечер. Самата тя разказа за своите преживявания там и уточни, че в манастира „Св. Мина” била изпратена лично от светицата Ванга.

До този момент не можела да зачене, но след престоя си там се сдобила със своята любима дъщеря. „Да, благодарение на този манастир е специалната молитва на монасите, аз се сдобих с дъщеря си”, разкри бизнесдамата.

http://www.youtube.com/watch?v=ZR8pX6ANRHM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ще я гонят,монасите са гейове и нямат ищак към жени като Златка.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *