Митьо Пищова: Приготвил съм големия питон за катеричката на Лияна!

Митьо ревнува от „ония педераст” Кюрпанов

Митьо ПищоваУчастието на Лияна във „ВИП Брадър” е на път да разплаче много майки. Днес лично Митьо Пищова изяви желание не само да прави секс с нея, но и да я покани за участие в п* рно продукцията, която възнамерява да режисира в най – скоро време.

„Да знаеш, много ме е яд, че не съм в брадъра сега. Каниха ме пак, ама отказах. Съжалявам заради Лияна, толкова готино се дупи пред камерите. Щях да я опъна пред камерите, да ти е ясно. Както обича да си пийва и както се е разгонила – майко мила. А като я видя да се умилква около ония педераст Мариан ми призлява. Виж, с Тервел нещата са други – той е готин пич. Първо щях да я надупя на дивана и да я нашляпам с големия питон, пред камерите направо, всички да ни видят. А тя като види размера на маркуча сама ще клекне”

ЛиянаПищова допълва, че е навит да опраши и Мариан Кюрпанов, стига онзи да му плати достатъчно, та да се прежали. Мъдро заключва, че Тервел надали ще се подаде на свалките на Лияна, защото е разумен и си обича жената.

Митьо Пищова снима порно филм в Унгария

В момента бохемът от Търново преговаря с унгарска фирма за заснемане на еротични сцени. Вече си е набелязал моделките, като момичетата ще бъдат от Русия, Чехия, Полша, Унгария и България. Снимките ще бъдат на остров Миконос в Гърция, където има приятел който ще осигури терен.

Митьо споделя, че продуцентите избрали него да направи филма, защото го смятат за един от най – големите секс символи. Защото вчера (29 09 2013) „оправил” своята поредна 3 394 бройка.

http://www.youtube.com/watch?v=jI31bTLraUU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *