Митьо Пищова изкукуригал от страх заради Ники Сървайвъра

Митьо Пищова

Чаровният прелъстител си позволил да коментира дъщеря му Биляна

Според последните версии, едрогабаритният болярин Митьо Пищова не смеел да си покаже носа навън в последните дни, защото се страхувал от отмъщението на Николай Мартинов. Причина за това станали негови необмислени коментари по адрес на дъщеря му Биляна за която разправял, че е голямо сладурче.

Клюкари разказват, че Пищова изтърсил тази вопиюща глупост в студиото на „ВИП Брадър”, където бе поканен да коментира живота на съквартирантите. Тогава той нападна лично Ники Сървайвъра като заяви, че за него той не е никакъв мъж. Защото носел диадеми и се гримирал като същинска жена.

Ники Сървайвъра

Освен това търновският прелъстител офули напълно и грозноватата певица с голямо самочувствие Мариана Попова, като я нарече с презрителното „селянка” и заръча да си ходи в Казанлък. За него тя не била нищо повече от бледо копие на баба Яга, нямала албуми и хитове, мястото й било в „Долно Нанагорнище”. Фънки също не се размина с цял куп обиди и беше изкаран ненормален пияница.

Единственият, който не попадна под размазващите шамари на Митьо Пищова беше Багата, за когото не посмя да каже даже и една лоша дума. През цялото време го хвалеше и отправяше дебели пожелания точно той да спечели голямата награда на „ВИП Брадър”.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *