Митьо Очите смачкал от бой затворник, управата в Белене потулва случая

o4iteМитьо Очите, който в момента се намира в затвора в Белене, смачкал от бой друг пандизчия. В резултат от силните удари, жертвата Ивелин Божидаров е със спукано тъпанче, разказват негови роднини. Директорът на затвора обаче пуснал наркобоса в кратък отпуск за добро поведение.

Индидентът станал преди две седмици. Митьо Очите и Божидаров били съседи по килии, намиращи се в един и същи сектор. Между двамата избухнал скандал. Несебърският мафиот решил да разреши спора с юмруци и налетял на опонента си. Надзирателите не се намесили, защото всички се страхуват от Очите. Побоят е записан от видеокамера. Въпреки това, управата на затвора си затворила очите. Дори не

Митьо Очите в Казичене, където пак се сби
Митьо Очите в Казичене, където пак се сби

пуснали жертвата при съдебен лекар, за да си извади медицинско.

В знак на протест, човекът започнал гладна стачка. А това още повече влошава тежкото му състояние. Ивелин подал оплакване до по- висока инстанция, но не се надява особено на резултат. Междувременно, Димитър Желязков излязъл в отпуск и повилнял из черноморските барове.

Това не е първият скандал в пандизчийската биография на Митьо Очите. Докато беше в бургаския затвор, наркобосът влизаше и излизаше, когато си поиска. После го преместиха в Казичене. И там Желязков се сближи с управата. Даже си правеха барбекюта заедно. След като снимки от увеселението излязоха в медиите, Митьо Очите пак смени затвора. Преместиха го в Белене, уж при по- строг режим, но явно и там се е присламчил към шефовете.

Димитър Желязков излиза на свобода след по- малко от шест месеца. skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *