От загадъчна болест умря първата секс- жрица на демокрацията

sex3Преди месец почина първата магистрална секс- жрица след промените. Смъртта й тъне в мистерия. Лекарите не могат да дадат точна диагноза. Ралица, така се казва, прекарва целия си живот като проститутка- от студентските си години до последния си дъх тя неуморно задоволява мъжете.

Когато се сменя политическият режим, Ралица е на 20 години. Дошла е от провинцията в столицата, за да учи, както много свои връстници. Времената са тежки, родителите й не могат да я издържат. Единственият капитал на Ралица е перфектната й външност. И тя решава да го инвестира в бъдещето си – да

Ралица първа се сеща да излезе на магистралата
Ралица първа се сеща да излезе на магистралата

спечели пари от тялото си, за да оцелее в големия град.

Ралица започва с колегите от своя университет. Тя е красива, добра е в леглото и не взима много. За отрицателно време става най- известното момиче в Студентски град. Името й се носи от уста на уста. Мъжете понякога трябва да чакат по няколко дена, докато им дойде редът. Рали печели толкова добре, че започва да изпраща пари и на родителите си. Благоденствието й обаче трае около година.

Мъжете й се прекланят, но жените й завиждат. Пуска се слух, че Ралица е ХИВ- позитивна. Тогава младите хора не са добре информирани по темата, но всички знаят, че това се предава по полов път и от него се умира. Презервативите не са особено популярни. Жрицата от Студентски град също не ги ползва, както всички свои връстници. Злобната клюка разпъжда клиентелата за отрицателно време. Всички започват да гледат Ралица с отвращение и да й се подиграват. Тогава тя зарязва ученето и напуска студентското градче.

sex2С малкото пари, които е спестила си наема квартира и излиза на Околовръстното. Тя е първата. Няма сутеньор и всичко, което спечели си е за нея. След години, когато в бизнеса с женска плът навлизат мутрите и жена не може да проституира без сводник, Ралица е единствената, която остава независима. Никой не й създава проблеми- нито полицаите, нито борчетата.

След 10 години на магистралата и в студ, и в пек, Ралица решава да се прибере. Мести се в столичен бардак. Славата й неминуемо я следва. Цената й е висока, а клиентите й вече не са нито пъпчиви студенти, нито потни тираджии. Само отбрани хора със сериозни финансови възможности. Говори се, че много лица от хай- лайфа са минали през чаршафите й. Като истински професионалист Рали не злоупотребява с ценната информация. ВИП- клиентите обаче са много доволни и редовно й правят скъпи подаръци.

Преди месец, вече 40- годишната Ралица тежко се разболява и умира. Лекарите не могат да разберат каква болест покоси примата на родните проститутки. Според градската легенда, за 20 години първата жрица на демокрацията е била с над 10 000 мъже. А в тефтерчето й с телефони фигурират имената на много известни хора.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.