Лили Иванова си поръча персонална линейка!

 

Лили Иванова
Лили Иванова се застрахова за концерта

Лили Иванова отново показа колко много се притеснява за здравето си и си поръча лична линейка, която да я чака пред зала „Арена Армеец“. В четвъртък 73 годишната певица смята да направи грандиозен концерт и се е застраховала за евентуални здравословни проблеми.

Преди доста години, баба Ванга е предсказала на Лили, че през целия си живот ще изпълнява любимите си песни, но и че ще умре на сцената. Естрадната прима все повече е започнала да се притеснява от пророчеството, тъй като възрастта й е доста напреднала, а и никой не е застрахован от смъртта. Тя е започнала да посещава всевъзможни гадателки и врачки, които да предскажат кога ще настъпи фаталния край. Може би и това е причината примадоната да поиска персонална медицинска кола, която да е в готовност по време на концерта. Лили Иванова се е притеснила, че може да колабира от напрежение и стрес и да се случи най-лошото.

Преди няколко дена, от екипа на в. „България днес“ са засекли колата на певицата пред „Правителствена болница“. Причината е, че Лили не се чувствала много добре, а специалистите там й приготвяли всевъзможни отвари от билки и натурални плодове, които да помогнат за бързото й възстановяване. Все пак концерта ще се състои и изпълнителката ще може за пореден път да зарадва своите фенове.

Опасно близо до Лили Иванова. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *