Когато съпругата признае за секс с друг

Какво да правим ако жената поиска секс с друг мъж

изневяра
Когато жената поиска да изневери

Съпругата ми поиска да прави секс с един от моите приятели. Казва, че е обмислила всичко и вярва, че ще ѝ позволя. Още не му е казала, защото първо трябва да го обсъдим. Всичките ѝ приятелки си имат любовници и желае за себе си същото. Аз съм на 33, а тя на 31. Женени сме от 10 години и досега бяхме щастливи. Вече цяла седмица не мога да спя, чувствам се като изхвърлен на улицата. А жена ми с нетърпение очаква отговор

Това споделя пред лондонски психолози мъж с псевдоним Диди. Човекът се е видял в чудо, не е добре и усеща, че щастието го напуска. Не може да обвинява съпругата си, защото първо се е допитала до него, не иска да позволи, но и не иска да я загуби.

Как да процедираме когато съпругата пожелае секс с други мъже

Според специалистите, ако изпаднем в подобна ситуация, на първо време не трябва да правим нищо прибързано. Разбираемо е след дълго съжителство да има натрупана умора между партньорите и желание за нови усещания. За щастие не всичко е загубено, защото има няколко доказани метода, които могат да помогнат на всяко семейство. Ето ги и тях:

  • Променете коренно начина си на живот. Всеки човек има нужда от промяна в определен момент от битието си. Ако например сте свикнали да ходите през уикенда на почивка в хотел, този път си останете вкъщи. Ако обичайно се карате всеки ден в 21: 00 часа направете така, че тези скандали да престанат (или поне ги преместете по друго време).
  • Разнообразете семейния секс. Много двойки практикуват едни и същи пози, правят едни и същи неща в продължение на години. Като по часовник, все едно са задължени. Това не е начинът да бъдете щастливи. Ами, по дяволите, направете го един път в колата, направете го на пейката в парка, или на морския бряг – вие решавате къде. Ако трябва отидете заедно на стриптийз – там ще съберете достатъчно положителни впечатления и огънят отново ще пламне. После тръшнете жената на масата в кухнята и покъсайте всичките ѝ дрехи.
  • Намерете обща кауза. При положение, че отдавна сте изгубили интерес един към друг, не е лоша идея да си намерите някакво общо занимание – играйте заедно футбол, рисувайте, пийте ако трябва. Емоциите при съвместната дейност ще ви сближат.
  • Не правете излишни драми. Нито сте първите разделени, нито последните. Сексът е движещата сила на света и ако нещата в леглото не вървят както трябва, никога няма да се чувствате добре.
  • Разделете се за известно време. Понякога кратковременната раздяла е най – подходящото лекарство при такива случаи. После сърцето само ще каже какво трябва да направите – да останете заедно, или да не се мъчите повече.

Психолозите допълват, че ако нищо не е в състояние да ви помогне, за предпочитане е да се разделите. Защото живот в догадки, съмнения и подозрения е нещо ужасно и никога не води до нещо добро.

семейство и секс
Правете добър секс и бъдете щастливи

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *