Иво Танев се изложи като водещ на сватба – обърка булката с кръстницата!

Иво Танев се изложи като водещ

Напил се и едва отървал шамарите

Столични клюкари разправят, че популярният в близкото минало телевизионен водещ Иво Танев доста здраво се изложил по време на скорошна сватба. За празненството се цанил като конферансие, но с напредването на купона така се натряскал с ракия и водка, че объркал булката и кръстницата.

По време на щастливото събитие всичко вървяло повече от добре до момента, в който Танев започнал да обръща една след друга чашките със спиртни напитки. Отначало това се понравило на сватбарите, защото ги залял с поток от свежи вицове за добро настроение. За броени минути успял да натрупа повече от 150 лева бакшиши, които гордо прибрал в джоба на сакото си.

Иво Танев

Вместо да прекрати с наливането обаче, Иво му отпуснал края и в един момент съвсем оплескал нещата. Започнал да фамилиарничи с гостите и да заглежда по – младите булки. Направили му два – три пъти забележка да се приведе в опрятен вид, но думите минали през едното ухо и излезли от другото.

Пиковият момент настъпил, когато Иво Танев трябвало да съобщи за танца на кръстника и булката. Оркестърът очаквано започнали да свирят някакво бавно парче, но на него това съвсем не му харесало. Сръчкал диригента и наредил да почнат най – дивата чалга на която са способни. За нещастие обаче хората не били привърженици на ориенталските ритми и почерпеният водещ едвам се спасил от побой.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=M492mEai7vI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *