Ирина Сарачинова иска да се събере отново със съпруга си

Сарачинова оцени мъжа си след като му сложи рога

Ирина Сарачинова иска да се прибере при съпруга си Георги, след като го остави преди месеци заради авантюрата си с Иван Христов. „Най- добрата майка” се покаяла за изневярата си и се надява да има път назад към бившия .

Сарачинова съжалява, че развалила хубавото си семейство, но се надява връзката й с Георги да стане по- силна. След първите два- три месеца с любовника си Иван Христов, водещата започна постепенно да линее. Прелюбодейците вече се стремят да крият връзката си, въпреки че стана достояние на всички. А според някои, двамата са се разделили скоро след избухването на скандала и всеки търси начин да се върне в разбитото си семейство.

Преди дни Ирина Сарачинова беше заснета да се прибира заедно с двете си деца в панелен блок, въпреки че с Иван живеят под наем в тузарска кооперация в Драгалевци. Водещата имаше посърнал вид и се постара да прикрие лицето си, за да не я зяпат хората.

Говори се, че разривът между Ирина и Иван настанал, когато парите на „опосума” рязко намалели. Освен че бизнесът от

Сарачинова изцеди Иван и му би шута

доста време на върви, ами и изхранването на две малки деца и разглезена жена, озорили Христов и стопили тотално авоарите му.

Сарачинова моментално разбрала грешката си и си стегнала багажа. Известната и уж скъпоплатена пиарка обаче няма къде да отиде, освен в наследствен имот на родителите си в панелен блок. За свикналата да се разполага в семейния палат на съпруга си в „Симеоново” Ирина, ударът бил съкрушителен.

Сега покаялата се прелюбодейка е впрегнала всички сили да се събере отново със законния си мъж.
Ирина Сарачинова за малко не остана и без работа. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *