Християн Гущеров разжалва Мария до готвачка

Мария и Християн Гущеров

Богаташкият син Християн Гущеров тотално и окончателно забранил на новата си годеница Мария да пее по долнопробните чалгарски кръчми и да го излага пред хората. Това стана ясно още преди няколко дни, но според запознати далеч не е цялата истина около скандалната афера на певицата.

Освен, че наложил вето върху каквито и да било кръчмарски истории, Гущеров младши разпоредил категорично на вярната си половинка да остави цялата си глезотия и да заляга над готварските книги. В срок до един месец, Мария трябвало да се превърне в перфектна съпруга, която е в състояние да задоволява не само сексуалните, но и кулинарните мераци на своя мъж.

Мария

„Жената трябва преди всичко да е домакиня, а не прахосница и развей прах. Ако искаш да се уважаваме, ще изпълняваш всичко като по учебник, без да се инатиш много. В противен случай – няма да има повече рокли” – отсякъл Християн, според свидетели на семейния разговор.

Домашните помощници на годениците, които споделили за скандала пред свои близки допълват, че според тях агресията на иначе добродушния богаташ била предизвикана от неистовата лакомия на Мария, която го принудила да и подпише предбрачен договор за 1 милион лева в нейна полза.  Освен това Хриси се засегнал доста и от приказките й, че трудно достига оргазъм, защото така излизало, че не може да я задоволи.

Мария – Чисто или с лед?:

http://www.youtube.com/watch?v=CWA3hmXJxuQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *