Гонят Венета Райкова от Нова

Венета Райкова3Русата фурия Венета Райкова може да слезе от екран и да се раздели с дългогодишното  си „Горещо“ още тази пролет. От Нова телевизия били сериозно притеснени от изключително ниския рейтинг, който има шоуто и който от две години непрекъснато пада. И причината за това не е в конкуренцията, която ще й прави Николета Лозанова. Тя даже още не е стартирала.

Просто Венета води предаването си еднотипно, скучно и еднообразно по един и същ начин от години. Тя не си прави труда да разнообрази предаването, да направи други рубрики, да включи нещо различно и най-важното да бъде интересна. От сума ти време тя върти едни и същи гости, задава им едни и същи въпроси и гледа да изглежда самата тя добре на екран, а не цялата продукция.

Венета и ПатрикСега обаче, когато като Дамоклев меч над главата й е виснала опасността да си остане вкъщи и да си гледа Патрик и Тишо, водещата внезапно се разпъргавила. Тя спряла да следи по цял ден кой влиза и кой излиза от блока й, кой си разхожда кучето и кой пуши под терасите, а хукнала да си търси интересни събеседници и дори да прави снимки на известни събития. В събота водещата смята да ни изненада с не особено интересни кадри как Лора Крумова излиза от родилния дом с бебето си, но това все пак е повече от нищо.

Имала и уникално видео с Лили Иванова. Ще видим. Но ако продължава да лежи на стари лаври и слава, Райкова може да се озове и при безработните. От нея зависи ще си размърда ли въображението, или ще каже сбогом на зрителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *