Рачков и Милото се скараха за пари

Калин СърменовЛют скандал за хонорари люлее екипа на новото телевизионно предаване „Ол Инклузив”. То тръгва на буквално гърба на спряната незнайно защо преди месеци „Пълна лудница”, а звездите вече са наточили шпагите и са готови да отстояват всяка стотинка. Актьорите са същите като в „Лудницата“, но ще играят други роли.

Жоро Бекъма е изпратен в заслужен отдих и сега не е ясна ролята на Рачков, но той е ядосан хем заради емблематичното си амплоа, хем заради хонорара. Калин Сърменов, който ще се прави на водещ, бе спуснат с парашут в телевизията и ще прибира много повече от другите актьори.

Досега звездата беше Рачков и лъвският пай се падаше на него. Той не може да гледа спокойно как му измъкват залъка от устата и е започнал да мърмори на шефовете си за тази адска несправедливост. Пак аз с най-много работа, а други ще прибират пачките, мърморел той.Рачков и Мария1 По правило този, който ще води цялото предаване – в случая Милото, той трябва да взима повече пари. Още повече Сърменов остана без тлъстата си шефска заплата в Сатирата и без огромните хонорари от партийни гербаджийски халтури.

Рачков обаче недоволства, че работата пак ще пада на неговия гръб, а Сърменов ще се кичи със слава и най-вече с пари. Зад гърба му обаче говорят, че той не е подходящ за това предаване и е сложен с връзки. То и Николета не е подходяща за никакво предаване, но и ТВ7 я карат по същата писта. Зад гърба на Рачков също се говори. Той е прословут със стиснатостта си и сега ще пролее кървави сълзи за парите. Колегите обаче му припомнят, че и Мария участва в шоуто и в семейния бюджет влиза двоен хонорар. Освен това тя е водеща и на Х фактор, откъдето също заработва хубава сума. Така че двойката няма опасност да умре от глад.

Жоро Бекъма. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.