Йоана към Лияна: Държиш се като лека жена!

ЙоанаЙоана се прояви като  най-голямата моралистка в Къщата. Тя привика Лияна на разговор на четири очи и я порица за  снощното й поведение. Не бива да правиш така. Тоя е женен мъж, нима искаш да разведеш втори, намекна й тя за Благо Иванов. Ама ние нищо, аз просто му върнах масажа, запелтечи Лияна. Може, ама му прави масаж вън, на светло, в градината, където ще си пред очите на всички. Не на тъмно в спалнята и то гола. Ама аз имах прашки, не бях съвсем гола под хавлийката, заоправдава се фолкаджийката.

Виж сега, като приятелка ти го казвам. Като жена на жена – не олеквай. Всички те гледат. Какво ще си помислят за теб хората? Масажът може и да е бил невинен, но ние видяхме друго, а и зрителите сигурно са видяли друго. Като излезете от къщата, правете каквото искате, но аз пак ти повтарям, той е женен мъж и ти нямаш никаква работа с него. Разбра ли ме? Иначе изглеждаш като лека жена. Приятелски ти го казвам.Лили

Йоана “ най-приятелски“  номинира ден преди това певицата, точно заради разголеното й облекло. В нея тя вижда конкуренция и в професионалната реализация, и в типично женската. Всички мъжки погледи са вперени във фаталната „сърничка“, а нея никой не я забелязва. Това е доста сериозен удар по самочувствието й на разбивачка на мъжки сърца. Затова се лепна за единствения мъж с визия, необсебен от Лияна – Пламен. Тя непрекъснато го четка, ласкае го и иска да мислят за тях като за двойка. Не за друго, а да покаже, че и нея я харесват.

Лияна обаче нито за миг не повярва в приятелството на Йоана. Тя тръгна от човек на човек в къщата да се оплаква, че са я нарекли лека жена и да пита – ти мислиш ли така. Естествено, никой не й отговори, че мисли така и тя се успокои.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/IY8QWMKf2ek

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.