Галена и Деси Слава се правят на дружки – с видео

Галена и Галин
Галена и Галин

Истински фолк сериал. С любов, ревност, омраза и привиден хепи енд. Това се отнася за Галена, Деси Слава и Галин. Преди врем е „вафленият бос”, както наричат бившия на Деси Слава и настоящ мъж на Галена, Галин, беше съпруг на дребната певица с мощен глас. Това обаче вече е минало и днес вече е женен за колежката й Галена.
desaПреди няколко месеца Галена коментира, че не ревнува бащата на сина си от бившата му съпруга, защото тя е „бита карта”. От своя страна, Деси Слава отговори злобно, че уж колежката й изглежда интелигентна жена, но изказването й никак не говори за това. Така враждата между двете фолкаджийки се задълбочи.
Да, но преди двайсетина дни Галена и Деси Слава демонстрирали добро отношение една към друга.къса Те пели в дует на благотворителния концерт „Песента носи надежда”, който се организира от Галин и съпругата му.
Над 6000 гости на събитието, което се състояло в „Калоянова крепост”, станали свидетели на „сближаването” на певиците. Двете дори си направили по няколко комплимента.
На всички им е пределно ясно, че няма как Галена и Деси Слава да са станали приятелки и всичко е само за пред камерите. Свидетели добавят шеговито, че фолкпевиците се конкурират дори и по визия и по-точно по бюст. Галена се появила с полупрозрачен тоалет, под който „забравила” да сложи сутиен, за да разкрие гръд. Тя през цялото време не изпускала от поглед Галин и постоянно го канела на танц.

Виж Галена и Галин откровено в „Горещо“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *