Щерката на Глория награби гадже пред баба си

Дъщерята на Глория – Симона, не се свени да се натиска с гаджето си на публични места. Тийнейджърката беше изловена да се опипва с гаджето си Симеон по време на концерта за раздаването на наградите на телевизия „Планета“, който се проведе в НДК във вторник вечерта.

Симона Загорова

Симона беше седнала на един от първите редове в компанията на 18-годишния си приятел и баба си Стефка. Присъствието на възрастната роднина изобщо не притесни наследничката на Глория, която не спираше да флиртува с младежа. Симона често гушкаше любимия си, който без свян пък прокарваше ръка по краката й. Всичко това се разиграваше само на сантиметри от бабата, която беше улисана в концерта и сякаш не забелязваше какво се случва точно до нея.

Симона прие присърце оплакванията на гаджето си, че не се чувства добре, и провери с ръка дали има температура. В крайна сметка двамата останаха до края на концерта, като силно избухнаха на появата на Глория на сцената.

Симона и Симеон са заедно от 28 юни 2013 година и са неразделни. Двамата често обикалят по столичните нощни заведения въпреки твърденията на Глория, че не позволява дъщеря си от толкова рано да се впуска в нощния живот. Фолкпевицата дори не даде на детето си да присъства на една от промоциите й на нов албум, тъй като събитието беше в дискотека късно вечерта.

симона загорова награби гадже

Симеон пък вече много добре се приема в семейството на примата на родния попфолк и затова вероятно се отпуска да се целува със Симона пред роднините й. Младежът дори участва в семейни екскурзия, като преди заедно с Глория и Симона пътувал до Царевец във Велико Търново.

Наблюдателни зрители в залата мигновено отчетоха, че Симона се превръща в пълно копие на майка си. Девойката не само копира визията на известната си родителка, с която поразително си приличат, но вече повтаря и жестовете й едно към едно. Не е тайна и че Симона иска също да стане певица, като двете вече имат няколко дуета, но тийнейджърката се надява и на самостоятелни парчета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.