Фенове плашат Валери Божинов с побой, Николета побесня

Валери си наема охрана, Николета изпадна в нервна криза

Валери и Николета
Валери и Николета

Семейство Валери Божинов и Николета Лозанова са подложени на ужасяващ натиск по всички фронтове през последните дни. Баровецът бе заплашен с побой от недоволни фенове на „Виченца”, което го принуди по спешност да наема скъпоструваща охрана. Племейтката пък отново стана жертва на жестока гавра и изпадна в нервна истерия, след публикуван в интернет разказ за самата нея. Следват подробности.

Радикално настроени фенове на „Виченца” отправиха сериозна заплаха за здрав пердах към Валери Божинов и останалите футболисти, ако отборът изпадне от Серия Б на първенството в Италия. Ултрасите бяха категорични, че ако играчите не се стегнат ще ядат голям пердах и никой на света няма да е в състояние да им помогне.

Валери и Николета преди проблемите
Валери и Николета преди проблемите

„И Адът ще ви се стори като райска градина, ако не заиграете както трябва. Никъде няма да се скриете, ще отидете в болница. Вие посрамихте нашия велик отбор, стягайте се, иначе лошо” – гласи официалното послание на запалянковците към футболистите на „Виченца”.

Запознати със ситуацията са категорични, че момчетата не се шегуват и думите им трябва да бъдат взети напълно сериозно. Наскоро в лапите им падна първата жертва – Доминик Малонга, който бе потрошен от бой след загубата с 1:2 от „Юве Стабия”. Съотборникът на Валери Божинов бе причакан пред дома си и бит до припадък от разярените фенове. Валката обаче отърва побоя, защото успя да реализира първия си гол за своя нов отбор.

В същото време съпругата му Николета Лозанова отново стана за посмешище пред цяла България. Днес се намери мистериозен враг, който сътвори страхотна гавра, написвайки кратък фейлетон, озаглавен „Един ден от живота на Николета”. В уникалното произведение неизвестният автор иронично описва живота на плеймейтката, и с остър сарказъм критикува нежеланието й да се грижи за бебето Никол, както и огромната й суетност.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=boLJtL_y93Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *