Брутално: Фънки карал баба си да слуша Slayer

Фънки

Фамозният промоутър обожавал възрастната жена

Митьо Фънки призна пред съучастниците си в къщата на „ВИП Брадър”, че като младеж дълго време живял в една стая с баба си Иринка. Тогава едва прохождащият музикант нямал собствено помещение, но въпреки разликата в годините двамата се разбирали прекрасно и нямали никакви проблеми помежду си.

В средата на тяхната спалня гордо стояла огромна тонколона от популярната тогава марка „Афитон”, която била включена в още по – огромен усилвател. От уредбата непрекъснато трещели демоничните звуци на „Raining blood” и „Postmortem”, а бъдещата рок звезда куфеел като побъркан.

Фънки

Всички стени на стаята били украсени с големи плакати на Slayer, Venom, Deep Purple и други любими банди на Фънки, но за разлика от останалите баби, неговата нямала нищо против разкривените физиономии на металистите. Била доволна, че детето е щастливо и има възможност да се развива на спокойствие.

Димитър Ковачев – Фънки сега изпада в умиление, само като си спомни за тези отминали години. Споделя, че за него баба му Иринка винаги ще си остане „голяма сладурана” и ще храни винаги светли спомени в сърцето си. Може би заради добрия й характер Господ я наградил да живее до 102 години.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *